ÖZKAN MUTFAK | Mutfak Tasarımında Kalitenin Ve Estetiğin Adresi

Mutfak Modelleri

Mutfak Dolap Fiyatları

Mutfak dolabı fiyatlarımızı 2024 yılı güncel mutfak dolap fiyatları olarak sizlere sunmak zorunda kaldık, Tüm mutfak dolabı modellerini güncel! mutfak dolap fiyatları, aşığı da belirtiğimiz fiyatlarla güncellenmiştir. Piyasada aşırı derecede tüm malzemelere gelen zamlar her gün yükselen fiyatlar imalat sektörünü çok zor duruma sokar olmuştur.

Medefe Kapak Mutfak Dolap Fiyatları 4.700 TL, (Güncel)

Enflasyona ayak uydurmaya çalıştığımız şu son zamanlar da imalat yapan da iş yaptıran da aynı zor durumda tüm mutfak dolaplarına gövde olarak kullandığımız, MDF Bile ulaşılmaz olmuştur. Artan fiyatlar ve önüne geçilemez hal almıştır, Hal böyle olunca çoğu müşterilerimiz bile eski mutfak dolabına kapak değiştirme yolunu tercih eder hala gelmiştir. 35 senelik esnaf hayatı olan ben Özkan usta gidişatı sevmedim sevemedim hayırlısı ne ise o olsun. MDF kapak mutfak dolabı fiyatları 4.700 TL, Olarak güncellenmiştir.

Ucuz Medefe Kapaklı Mutfak Dolabı Fiyatları   

Akrilik Mutfak Dolap Fiyatları (Standart) 5.500 TL, (Güncel)

Akrilik Mutfak Dolap Fiyatları (Çizilmez) 6.000 TL, (Güncel)

Akrilik mutfak modeli MDF yüzey kaplama mutfak kapağı modelidir. Akrilik kapak değişkenlik sağlayan modelleri vardır. Vazgeçilmezliğini çizilmez oluşu akrilik mutfak dolabı modelini öne çıkaran önemli husustur. Piyasa da çizilmez akrilik kapak modelinin yanında yan sanayi olan farklı olan modelleri var, olan bir mutfak modeldir. Özkan mutfak firması olarak, Akrilik kapak mutfak dolap fiyatları ve imalatı gövde mdf lam olarak kapaklar, Akrilik kapak modeli çekmece rayları frenli modeli samet kapak menteşeleri frenli samet model kulplar seçilecek. Arkalık 5.mm sıralanan şekilde imalat yaptığımız, Çizilmez kapak Akrilik mutfak dolabı fiyatları 5.500 TL, olarak müşterilerimize sunmaktayız.

Özkan Mutfak Mutfak Dolabı Fiyatları 2023

Lake Mutfak Dolap Fiyatları (İpek Mat) 7.000 TL, (Güncel)

Lake Mutfak Dolap Fiyatları (Parlak) 7.500 TL, (Güncel)

Lake mutfak modeli kapak özel boyahanede boyanan özel bir kapak modelidir. Lake mutfak dolapları temizliği önem arz eden bir mutfak modeldir. Lake kapak modeline ve yüzeyine zarar görmeyecek kimyasal kullanmamaya dikkat edilmelidir. Lake mutfak dolapları nasıl ki su geçirmez yüzeyi suyu üzerinde kalma özelliği var olan mutfak dolabı modelidir. Özkan mutfak firması olarak, Lake mutfak modeli fiyatları imalatı gövde mdf lam olarak kapaklar, Lake kapak modeli çekmece rayları frenli modeli samet kapak menteşeleri frenli samet model kulplar seçilecek. Arkalık 5.mm sıralanan şekilde imalat yaptığımız, Lake mutfak dolabı fiyatları 7,000 TL, olarak müşterilerimize sunmaktayız.

Hayglass Mutfak Dolap Fiyatları 5.000 TL, (Güncel)

Parlak ve çizilmez özelliği ile Hayglass mutfak dolabı modeli olarak yüzey temizliği ve zarif görselliği model olarak, Hayglass kapaklı mutfak modeli ferah ve modern mutfakları ön plana çıkarır. Özkan mutfak firması olarak Hayglass mutfak modeli imalatı gövde mdf lam olarak kapaklar, Hayglass kapak modeli çekmece rayları frenli modeli samet kapak menteşeleri frenli samet model kulplar seçilecek. Arkalık 5.mm imalatımız, Bu şekilde imalat yaptığımız, Hayglass mutfak dolabı fiyatları 5.000 TL, olarak müşterilerimize sunmaktayız

Özkan Mutfak Hayglass Kapak Mutfak Dolap Fiyatları 2023.

Membran Mutfak Dolap Fiyatları 5.500 TL, (Güncel)

Membran mutfak modelleri son zamanların iyi değerlendirilen ve estetiği ön plana çıkaran model tasarım olarak çok şık modeller yaratmakla beraber çoklu seçenek imkanları ile modeli tarzı ile mutfaklara ışıltılı görünümler sunmaktadır. Modern ankastre mutfakların vazgeçilmez olmayı başarmıştır. Özkan mutfak firması olarak, Membran mutfak modeli imalatı gövde mdf lam olarak kapaklar, Membran kapak modeli çekmece rayları frenli modeli samet kapak menteşeleri frenli samet model kulplar seçilecek. Arkalık 5.mm imalatımız, Bu şekilde imalatını yaptığımız, Membran mutfak dolap fiyatları 5.500 TL, olarak müşterilerimize sunmaktayız.

Membran Mutfak Dolap Fiyatları Özkan Mutfak 2023