ÖZKAN MUTFAK | Mutfak Tasarımında Kalitenin Ve Estetiğin Adresi

Ürünler

Dolaplı Lavabo Banyo Modelleri

Banyolar evlerinizin` en önemli yeridir, aşırı derece ihtiyaç duyulan ve sıkça kullanılan mekanınızdır. Banyo dolapları modelleri konusunda sizlere seçim yapma konusunda yapacağınız ve kafanızda oluşan tasarımı ve modeli seçebilmek açısından işinizi kolaylaştırmak, için sizlere çoklu modeller ve seçenekler sunmaktadır. Banyo dolabı imalatın da kullandığımız tüm ürünler ve aksesuarlar kaliteli malzeme olarak sizlerin hizmetinize sunulmaktadır. Özkan mutfak firması olarak banyo dolabı imalatı ve tasarımlarına tezgah modeli olarak çimstone, belenco, granit, mermer tezgah olarak imalat istediğiniz modeli seçer biz uygularız.

Özel İmalat Banyo Dolabı Fiyatları

Mekanınıza yakışan koyu renklerde kullanılan banyo tezgah modeline çok şık bir lavabo ile daha da güzel bir tezgah yaratabilirsiniz? Lavabo tezgah taşına kullanacağınız! alttan yapıştırma veya üstten oturtma Hilton lavabo tezgahınızı ve banyonuza ayrı bir şıklık katmaktadır. İmalatı kendi bünyemizde olan banyo dolabı imalatımız, Ölçüye uygun imalatlarla evinizin en çok kullanım alanı olan banyolar ıslak zeminleri ve tadilatını yapmakla kalmayıp komple anahtar teslim banyonuzu dizayn ve dekore edip sizlere teslim ediyoruz. Banyo dolabı imalat fiyatları kapak modeline göre fiyatlandırılır. Ortalama küçük tipte bir? Banyo dolabı fiyatları 3.250 TL den başlayan fiyatlar mevcuttur.

Özel Şık Tasarımlı Banyo Dolabı Modelleri

Koyu renk banyo tasarımları geçmişten günümüze hiç değer kaybetmeden banyo dekoru ve tasarım olarak en gözde seçenekler arasında hale yerini korur durumdadır. Koyu tonlarda kullanılan duvar kaplamaları içinde beyaz beyaz klozet ve lavabolar banyo tasarımları ayrı bir renk katmaktadır. Modern yeni nesil banyolarda banyo dolabı modeli olarak ahşap görünümlü modeller böyle bir banyoya uyum içinde bir dekor sağlamaktadır. Görseli güzel kullanışı istediğiniz bir banyo tasarımı maliyet olarak biraz yüksek olsa da size uzun yıllar kullanım olanağı sunmaktadır.